Bugun...


Kınık, Turan Çayevini ziyaret etti
Milliyetçi Hareket Partisi Konya Ülkü ocaklarının düzenlediği Büyük Türk Nesli Buluşması Gecesi gerçekleştirildi.

Kınık, Turan Çayevini ziyaret etti



Geceye sanatçılar Ali Kınık, Osman Öztunç ve Rahmet Safa renk katarken katılımın yoğun  olması dikkat çekti. Sanatçılar bir birinden güzel türkülerle sevenlerine unutulmaz anlar yaşattılar.

Sanatçı Ali Kınık daha sonra Veli reisin Turan Çayevini ziyaret ederek sevenleriyle bir araya geldi.

Ali Kınık; “Konyalılara çok teşekkür ederim. Birçok kez Buraya geldim ve her seferinde yoğun ilgi ile karşılandım. Bu ilgi ve sevgiye layık olmaya çalışacağım tüm sevenlerime teşekkür ederim” dedi.

Turan Çayevi sahibi Veli Başar ise işletme sahibi olarak kendilerini ziyarete gelen sanatçı Ali Kınık’a teşekkür ederek; “Camia olarak kenetlendiğimiz bu tür organizasyonların artarak devam etmesini istiyoruz. İşletme sahibi olarak sanatçılarımızı müşterilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Bizi kırmayıp ziyaretimize gelen sanatçımız Ali Kınık’a çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 2 kişi görseli olabilirBir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir




Bu haber 492 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI