Bugun...


İnce'den Kılıçdaroğlu'na sert sözler: Amacı ikna etmek değil, imha etmek
CHP ile Muharrem İnce arasındaki teklif polemiği devam ediyor. Kılıçdaroğlu'nun kendisine teklif yapmadığını belirten İnce, Dışarda konuşulmuş teklif yapılmış gibi açıklamalar yapıyor. Amaçları uzlaşmak değil, amaçları ikna etmek değil, amaçları imha etmek. Ben imha olmayacağım bunu herkes böyle bilsin dedi.

İnce'den Kılıçdaroğlu'na sert sözler: Amacı ikna etmek değil, imha etmek

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün katıldığı bir TV programında, Muharrem İnce'ye teklif yaptıklarını ancak uzlaşma sağlayamadıklarını açıklamıştı. Kılıçdaroğlu, "Sayın İnce'yi ziyaret ettiğimiz toplantıda değil ama teklif yapıldı. Ayrıntıya girmek istemem. Bana göre üzerimize düşeni yaptık. Uzlaşma olmadı." ifadelerini kullandı.

İNCE: İŞ İŞTEN GEÇMİŞTİ

İnce ise CHP'nin kendisine geldiğinde kesin aday listelerinin Resmi Gazete'de yayımlandığını ve kura çekiminin gerçekleştiğini belirterek "İş işten geçmişti" ifadelerini kullandı.

"HALİL İBRAHİM SOFRASIN IBİLE KONUŞMADI"

CHP ve İnce arasındaki teklif polemiği devam ediyor. Hatay'da ziyaretlerde bulunan İnce, misafir olduğu depremzede çadırından TV 100 canlı yayınına bağlandı. Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklenen İnce, "Kılıçdaroğlu, Gültekin Uysal'ı cumhurbaşkanı yardımcısı yapıyor. Ali Babacan'ı geçmişte yüce divana gönderecekti şimdi cumhurbaşkanı yardımcısı yapıyor. En çapsız dışişleri bakanı dediği Davutoğlu'nu cumhurbaşkanı yardımcısı yapıyor. Orada nezaketen de olsa partide bir şey konuşması gerekirdi. Halil İbrahim sofrasını bile konuşmadı." dedi.

"AMAÇLARI İKNA ETMEK DEĞİL, İMHA ETMEK"

İnce sözlerini şöyle sürdürdü: "Dışarda konuşulmuş teklif yapılmış gibi açıklamalar yapıyor. Amaçları uzlaşmak değil, amaçları ikna etmek değil, amaçları imha etmek. Ben imha olmayacağım bunu herkes böyle bilsin"




Bu haber 850 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI