Bugun...
Öztürk’ün hedefi...


Zafer Varol zafervarol@hotmail.com
zafervarol@hotmail.com
 
 

Antalyaspor yönetimi uzunca bir süredir basınla bir araya gelmiyordu. Bu uzun ayrılık TSYD Antalya Şubesinde düzenlenen sohbetle son buldu.

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ve Asbaşkan Bora Terzioğlu sohbette geride bıraktığımız sezonu değerlendirip önümüzdeki sezon planlamalarından bahsetti.
Başkan öylesine istekli ve iştahlıydı ki anlatamam.
Kaçan Avrupa ligde oynanan oyunlar ve hakem hatalarını bir kalemde silmiş önümüzdeki sezon için yönetimiyle birlikte kolları sıvamıştı.
Başkan Öztürk, Lige kötü başlangıcın Avrupa hedefine kadar uzandığını ifade ederken gözlerinin içi gülüyordu. “Bize güvenenleri mahcup etmedik” diyordu adeta.
Öztürk “Avrupa’ya gidemedik ama biz o kenetlenmenin altyapısını oluşturduk. Genel anlamda; kulüp yapısı, kulüp içi dengeler, kurumsallaşma, sportif dengeler ve kalite gibi bazı şeylerin oturduğunu görüyoruz. Doğru destek ve doğru şekilde bunların üstüne katarak gelecek sene şampiyonluk yarışında olan bir takım yaratmak hedefindeyiz” derken hedef büyüttüğünün sinyallerini veriyordu.
Yeni sezon transferleri hakkında görüş belirten Başkan Öztürk “Takımın kaliteli bir iskeleti oldu. Sezon başında oluşturulan iskeletten, sezon arası yapılan takviyeler; Salih Dursun, Sandro, El-Kabir takımda ilk 11 statüsünde yer aldı. Gelecek sezonda ilk 11 oynayacak 3-4 oyuncuyla destekleyerek şekillendirmek istiyoruz. Çok fazla transferin takımın kimyasını bozabileceğini düşünüyoruz. Aynı zamanda takımın hedeflerini ve kalitesini bir tık daha arttırabilmek için nokta atışı hamlelerimiz olacaktır. Genellikle ofansif anlamda düşünüyoruz. Kesinlikle kanat oyuncusu, 10 numara pozisyonunda oyun kurucu ve bir de kaleci düşüncemiz var. Sağ ve sol bek alternatiflerine bakıyoruz. Takımın kimyası erken oluşmalı transferleri iyi süreçte yapabilme taraftarıyım” derken abartmadan gerekli mevkilere transfer yapacaklarının sinyalini veriyordu.
Anlaşılan o ki Yönetim Ligi sallayacak, tribünleri dolduracak bir takım oluşturacak.
Başkan Öztürk “Transferi yönetim yapar “ sözüyle birlikte “Rıza Hoca ile de sürekli görüşüyoruz. Düşünce yapımız paralel” söylemini kullanıyor.
Anlaşılan transferde ipler yönetimde olacak. Bu konuda Rıza Çalımbay’la da dirsek teması sağlayacaklar..



Bu yazı 660 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI