Bugun...
​Adamlık konuşmak sana mı kaldı


Zafer Varol zafervarol@hotmail.com
zafervarol@hotmail.com
 
 

Fikret Orman Antalyaspor tesislerinin açılışında Başkan Ali Şafak Öztürk’ün Eto’o ya Antalya’yı ve Antalyaspor’u sevdiğini söyletmesi ve Antalyaspor’la yola devam edeceğini ifade ettirmesinin ardından adamlıkla etikle ilgili açıklamalar yaptı.

Bu sezon itibariyle Süper Lig’de etik davranışlardan söz edecek en son insan sanırım Fikret Orman’dır. Fenerbahçe’den Gökhan Gönül ve Mehmet Topal, Antalyaspor’dan Eto’o ya yönelik girişimleri Beşiktaş sevgisini Türkiye’de eksilere indirdi. Sezon başında Eto’o nun kafasını karıştıran ve Antalyaspor ve Eto’o’ya yarım sezona mal olan girişimlerde bulunun Fikret Orman Tesislerin açılışındaki olaya çok içerlemiş.
Öyle içerlemiş ki adamlıktan dem vurup spor kamuoyuna transfer nasıl yapılır ve yapılmalı dersleri verdi.

Fikret Orman, "Eto'o kendisi bize gelmek istedi. Bize önerildi. Hadi biz de konuşalım, dedim. Israrımız olmadığını daha önce de ilettim" dedi.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman şöyle devam etti: "Dünkü olaya geldiğimizde... Antalya Belediye Başkanı dostumuz, hocamız da eskiden Antalya'yı çalıştırmış. Beraber gittik. Biz netice itibari ile orada misafirimiz. Orada daha önceden kurulmuş bir algı var. TV kameralarının bizi çekmeleri, göstermeler filan. Biz o işleri 15-16 yaşında bıraktık. Bunlar ayıp şeyler, çocuk çocuk şeyler bunlar! Bu yapılan spor adamlığı değil. Adamlık değil. Bu algı operasyonun bir üst aklı olduğunu düşünüyorum. Camiaları birbirine düşman etmeye çalışacaklar! Antalyaspor ile yönetenleri ayırırız bir defa... Daha önce de söyledim. Bunların bir üst akılı var! Dün yaşananlardan sonra Antalyaspor yönetiminden beni arayan olmadı. Aramış olsalardı da açmazdım"
Bak sen; çok içerlemiş Orman abi
Antalyaspor kulüp başkanı Ali Şafak Öztürk, dün akşam Antalyaspor'un yeni tesisinin açılışında, yıldız futbolcuyu satmama kararı aldıklarını söylemişti. Öztürk, tecrübeli futbolcunun takımın başarısında önemli rol oynayacağını belirtmişti. Antalyaspor başkanlığına büyük hedeflerle geldiğini dile getiren Öztürk, "Büyük hedefler, büyük işler ve kişilerle olur. Kaptanımız Eto’o ile ilgili çeşitli transfer dedikoduları çıkıyor. Şehrimizin güzel insanlarıyla konuştuk, düşündük ve kaptanımızı satmama kararı aldık. Ne şart olursa olsun. İnşallah bizim yönetimimiz altında Antalyaspor’u şampiyon göreceğiz. Bunu hep beraber başaracağız." ifadelerini kullanmıştı.
Sen istersen adamlıktan falan bahsetme sayın Orman. Son iki yıl içinde yaptıklarına bak önce kendini yargıla.



Bu yazı 716 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI