Bugun...
BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ


Saime Nazlı Kuru nzlkuru@gmail.com
nzlkuru@gmail.com
 
 

Ülke olarak son zamanlarda üzücü olaylar yaşayarak, zor günler geçirdik. Kalplerimizde büyük yaralar, unutamayacağımız acılar kaldı. Elbette yaşatılanları ve yaşananları unutmayacağız.

Yıkılışımızı görmek isteyenlere millet olarak o kadar güzel cevaplar verdik ki... Bir kez daha tüm dünyaya birliğimizi ve beraberliğimizi göstermiş olduk. Dışarıdan bakıldığı zaman zannediliyor ki, fikirlerimizi farklı şekillerde ifade etmek beraberliğimizi bozacak. Asla! Öyle bir şey olmayacak. Zira biz güçlü ve mütevazı bir milletiz. Çünkü, biz Türkler bir karış toprağımıza canımızı feda ederiz. Daha doğmadan yetim kalarak anamız, babamız şehit olunca bastığımız toprakta gurur duyan belki biraz da yarım kalan çocuklarız biz." Anasız, babasız çocuk büyürde, Vatan yuvadır, Vatansız çocuk büyümez diyenlerin evladıyız biz." İşte bu yüzden sorumluluk sahibi bir milletiz biz. Atalarımızın  bu toprakları bizlere ne zorluklarla emanet ettiklerinin bilincinde olup uğruna canlar feda ettiğimiz topraklarımızı korumakla yükümlüyüz.

Bir de benim takıldığım bir söz var. Sırası gelmişken geçmek istemiyorum. "Türkler Barbardır" pekala neye göre? Kime göre? Barbar kelimesinin sözlük anlamı zaten hepimizin anlayacağı dilde. Kaba, saba ve zalim demektir. Mevzuu benim yurdumsa eğer evet ben bir Türk olarak barbarım. Ayşe'de, Fatma'da, Ahmet'te, Mehmet'te barbar. Toprağımda gözü olan, aşımı yiyip ihanet eden hürmetimi haketmediğine göre zalimliği hakediyordur. Vatandır bu kabada olurum, kırıcıda olurum, gerekirse zalimde olurum. Biz Türkler mütevazılığımız kadar barbarda oluruz. Maksat bize barbarlığı yakıştıranlar boşa konuşmamış olsun.

BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN, ÜSTÜNDE Kİ KANDIR



Bu yazı 779 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI