Bugun...


Yalçın ve Balıkcı ailelerinin mutlu günü
Şehrimizin tanınmış ailelerinden Yalçınhan Turizm ve Seyahat Acentesi Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜRSAB Konya B.T. K. Yönetim kurulu üyesi Mesut Yalçın ve Fatma Yalçın’ın oğulları Samet ile Saniye Balıkcı ve Mehmet Ali Balıkcı’nın kızları Selin ile Diltaş Düğün salonunda kıyılan nikâh ve düğünle dünya evine girdi.

Yalçın ve Balıkcı ailelerinin mutlu günü

Selin ve Samet çiftinin nikâh şahitliğini yapan KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak her iki aileyi kutlayarak, gelin ile damada bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Düğüne KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, Akören Belediye Başkanı İsmail Arslan, Konya İl Tarım Müdür Yardımcısı Fevzi Tosun, TÜRSAB Konya B.T. K. Başkanı Özdal Karahan, yönetim kurulu üyeleri, turizm ve seyahat acentecileri, Merkez Meram Ziraat Odası Başkanı Murat Yağız, Konya Yorgancılar Odası Başkanı Ramazan Tezel, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Cerrahi öğretim üyesi Prof. Dr. Zekeriya Tosun, iş dünyası temsilcileri, her iki ailenin yakınları, dostları ile davetliler katıldı. 

Yalçınhan Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Yalçın nikâha ve düğüne katılarak, bu mutlu günlerini paylaşanlara teşekkür etti. 




Bu haber 369 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI