Bugun...


Twitter Çöktü Mü?
Twitter'da sabahtan bu yana bağlantı sorunu yaşanıyor. Twitter'a erişmek isteyen kullanıcılar "Teknik bir hata var" uyarısıyla karşılaşıyor. Peki Twitter çöktü mü?

Twitter Çöktü Mü?

Sosyal medya platformu Twitter'da sabah saatlerinden bu yana yaşanan bağlantı sorunu, kullanıcıları zor durumda bırakıyor. Twitter'a erişmek isteyen kullanıcılar ''Teknik bir hata var" sayfasıyla karşılaşıyor. Peki Twitter çöktü mü? Bağlantı sorunları ne zaman düzelecek, işte tüm detaylar...

PEK ÇOK FONKSİYON KULLANILAMIYOR

Sabah saatlerinden bu yana bağlantı sorunları yaşanan sosyal medya platformu Twitter'da, kullanıcılar sık sık ''Teknik bir hata var" uyarısıyla karşılaşıyor. Bazı kullanıcılar Twitter'a erişmeyi başarsa da tweet atma, mesaj gönderme veya arama yapma gibi fonksiyonları kullanamadığı bildiriliyor.

''KISA SÜRELİ BİR KESİNTİ OLDU, ÖZÜR DİLERİZ''

Twitter'dan erişim sorunlarıyla ilgili resmi bir açıklama henüz gelmese de, Twitter personeli Andy Piper soruna ilişkin, "Kısa süreli bir kesinti oldu. Bunun için özür dileriz. Sorun şu anda düzelmiş olmalı.'' ifadelerini kullandı. Ancak halen ara ara kesintiler sürüyor.

Aynı zamanda yaşanan sorunun JaponyaAvrupa ve Amerika'daki sunuculardan kaynaklandığı gözlemlenebiliyor.

KULLANICILARIN HATA RAPORLARI BİNLERİ AŞTI

Twitter'a erişim sağlayamayan kullanıcıların raporları saat 08:00'dan itibaren kısa sürede binleri aştı.

Kullanıcılar yaşadıkları sorunu diğer sosyal ağlarda paylaşırken, Twitter'a erişebilen bazı kullanıcılar tweet atarak sorunlarını dile getirdi.

İşte O Tweetlerden Bazıları;




Bu haber 12701 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI