Bugun...


Pastacılar Odasından, görevlilere iftariyelik ikramı
Koronavirüs salgınından dolayı hafta sonu uygulanan sakağa çıkma yasağında görev yapan zabıta ekiplerine, 112 acil sağlık ekiplerine ve polislere Konya Pastacılar Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu tarafından Tahinli pide, baklava ve tulumba tatlısı ikram edildi.

Pastacılar Odasından, görevlilere iftariyelik ikramı

Konya Pastacılar Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu Konya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Yavuz Kızılaslan’ı, zabıtaları, Konya Sağlık Müdürlüğü 112 Sorumlu Başhekim Yardımcısı Dr. Mecit Terzi, sağlık çalışanlarını ve görev yapan polis memurlarını ziyaret ederek, tahinli pide, baklava ve tulumba tatlısı ikram etti.

Bu ikramdan dolayı Zabıta Dairesi Başkanı Yavuz Kızılaslan, 112 Sorumlu Başhekim Yardımcısı Dr. Mecit Terzi ve polisler teşekkür ettiler.

Konya Pastacılar Odası Başkanı Ziyaretlerde Ramazan Ayını kutlayarak, Koranavirüs salgınından dolaya görev yapan zabıtalara, sağlıkçılara ve polislere teşekkür ederek, “Ramazan Ayınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını dileriz. Salgındaki göreviniz takdire şayandır. Sizleri kutlayarak teşekkür ediyorum. Allah’tan birlik ve beraberliğimizi daim etmesini, bu salgından ülkemizi ve dünyayı kurtarmasını, hasta olan kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.




Bu haber 1080 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI