Bugun...


“Okuyan çocukları severim”
Yöntem Koleji öğrencileriyle buluşan Eğitimci- Yazar Ayşe Yamaç öğrencilere hitabımda, okuyan çocukları sevdiğini ve okumanın insanların ufkunu açtığını söyledi.

 “Okuyan çocukları severim”

Yazar Ayşe Yamaç konuşmasında öğrencilere okumanın önemli olduğunu belirterek “Eğitimci bir yazar olarak sizlere söyleyeceğim en önemli şey çok okumanızdır diyeceğim. Okudukça dünyanız aydınlandığı gibi, ufkunuzda açılacaktır.  Okuyan çocukları ve insanları çok severim. Okuma sayesinde çok şeyler öğrenirsiniz. Bilginiz artar. Okuma sayesinde sormayı ve sorgulamayı öğrenirken, kendinizi de yetiştirirsiniz. Bu sayede iyi bir yol çizerseniz.  Ülkemizin geleceği olan sizleri bir nebzede olsa aydınlatabildiysem bu beni mutlu edecektir.  Hayatından içinden olan her şeyi kitaplarımda ele aldım. Çocuk, Gençlik, Çocuk Öykü ve Roman kategorilerinde 70’e yakın kitabım yayımlandı. Öykü, şiir ve çocuk yazını alanlarında çok sayıda ödül aldım. Beni sizlerle buluşturan Yöntem Koleji yöneticilerine de teşekkür ediyorum” dedi.

Yöntem Kolejinin öğrencileriyle buluşturduğu Eğitimci-Yazar Ayşe Yamaç öğrencilerle sohbet edip onların sorularını cevaplayarak, kitaplarını imzaladı.




Bu haber 3384 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI