Bugun...


“Milli görüşün direği Konya”
Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Mustafa Özerdem, Konya’nın milli görüşün direği olduğunu söyledi

 “Milli görüşün direği Konya”

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanlığı, basınla bir araya geldi. Programa İl Başkanı Mustafa Özerdem’in yanı sıra parti mensupları ve gazeteciler katıldı.

 

Özerdem, Konya’da gerçekleşen kongreye ve Genel Başkanları Fatih Erbakan’a yoğun bir ilgi olduğunu kaydederken milli görüşün fitilini Konya’dan tekrar ateşleyeceklerine vurgu yaptı. “Konya milli görüşün direğidir” diyen Özerdem, “Genel başkanımızın bir ifadesi vardı. Konya olmadan milli görüş olmaz ifadelerine yer verdi. Biz Konya teşkilatları olarak konu ile ilgili gereken hassasiyeti gösteriyoruz. 17 Kasım ‘da Ankara Spor Salonu’nda büyük kongremiz var. Bütün vatandaşlarımızın katılımı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

“BEKLENEN GÜNLER REFAH PARTİSİ İLE GELECEK”

İl Başkanı Mustafa Özerdem,  “Özlenen ve beklenen günler yeniden bizimle gelecek. Konya olarak 20 yıldır siyasetin içerisinde yokuz. Bu nedenle Konya merkez olmaktan uzaklaştı. Bizler yeniden Konya’nın milli görüş merkezi olmasını sağlayacak, Konya’ya oy deposu gözüyle bakılmasının önüne geçmiş olacağız. Yeniden Refah Partisi bundan böyle siyasette belirleyici rol üstlenecek, doğrunun yanında olacak ve yanlışa dur diyecektir. Vatandaşımızın derdi ile dertlenecek, sorumluluklarımızın bilinci ile hareket edeceğiz” dedi.




Bu haber 1703 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI