Bugun...


Hüma’dan Öğrencilere Yaz Hediyeleri
Hüma Okulları Konya genelinde ortaokul öğrencileri için “Yaz ödülleri” sınavı düzenledi. Öğrencilere karne hediyesi vermeyi amaçlayan Hüma Okulları; tablet, akıllı saat, kablosuz kulaklık, kitap seti, USB bellek, futbol ve voleybol topu gibi birçok hediyeyle öğrencileri motive etmeyi başardı.

Hüma’dan Öğrencilere Yaz Hediyeleri

Başvuruların tamamlanmasıyla birlikte yoğun bir hazırlığa başlayan okul yönetimi, 16 Haziran Pazar günü sınavı gerçekleştirdi. Bu sınava hem öğrenciler hem veli tarafından sınava yoğun bir ilgi gösterildi.  Veliler ile öğrencilere internet sitesi ve sosyal medya aracılığıyla sonuçlar duyuruldu. Ödül almaya hak kazanan öğrencilere hediyelerini Dr. Mehmet BİREKUL takdim etti. Veliler, özel Hüma Okulları’na öğrencileri destekledikleri ve sevindirdikleri için teşekkür ederken, öğrenciler ödül kazanmanın heyecan ve gururuyla yaz tatiline başlamış oldular.

Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul, “Eğitim bir süreçtir. Eğitimciler olarak öğrencilerimizi bu süreçte teşvik etmek, iyiyi ve güzele yönlendirmek durumundayız. Bir eğitim kurumu olarak bu hususta üstümüze düşen vazifenin farkındayız ve gelecek nesillere eğitim şevki aşılamaya çalışmaktayız. Tüm öğrencileri kucaklamak ve onlarla bir arada olmak bizim vazifemizdir. Gerçekleştirdiğimiz bu sınav bu düşüncelerimizin sadece bir yansımasıdır. Öğrencilere fayda sağlayabilecek etkinlikleri planlamaya ve uygulamaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.




Bu haber 3932 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI