Bugun...


Meram'a 2 taziye aracı daha
Meram Belediyesi, iç dizaynı belediyenin kendi atölyelerinde gerçekleştirilen 2 taziye aracını daha filosuna dahil ediyor.

Meram'a 2 taziye aracı daha

Taziye aracı sayısını 6’ya çıkardıklarını söyleyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Sevinçli, hüzünlü hayatlarının her anında hemşehrilerimizin yanında olmaya ve ihtiyaçlarını gidermeye devam edeceğiz” dedi.

Meram Belediyesi, iç dizaynını kendi atölyelerinde gerçekleştirdiği 2 taziye aracını daha ilçede yaşayan vatandaşların hizmetine sunuyor. Yeni araçlarla birlikte toplam sayısı 6’ya ulaşacak taziye araçları, Meram’da yakınlarını kaybeden acılı ailelerin taziyeleri kabul etmesi için hizmet verecek.

BAŞKAN KAVUŞ; “YENİ ARAÇLARIMIZ MERAMIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Taziye araçlarının vatandaşların acılı günlerinde hizmet verdiğini ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bu alanda bir açık yaşanmaması adına son 4 yılda 4 taziye aracını daha hizmete sunmuş olacaklarını hatırlattı. Başkan Kavuş, “Bu araçlar, vatandaşlarımızın yazın sıcaktan kışın soğuktan koruyarak taziye ziyaretlerini kolaylaştırıyor. Bu sebeple ihtiyaç hasıl olduğunda bir eksiklik yaşanmaması adına sayısını sürekli artırıyoruz. Göreve başladığımızda 2 olan sayıyı ilk önce 4’e şimdi de 6’ya çıkarıyoruz. Hemşehrilerimizin taziye aracı talebi olduğunda daha kapsamlı bir şekilde bu hizmetimizi sürdüreceğiz. İki yeni taziye aracımızın daha Meramımıza şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

BAŞKAN KAVUŞ; “MERAM SOSYAL BELEDİYECİLİKTE BİR MARKA HALİNE GELDİ”

Meram Belediyesi’nin sosyal belediyecilikte öncü ve örnek projeler ortaya koyduğunun altını çizen Başkan Kavuş, belediye olarak hemşehrilerinin en sevinçli gününden en hüzünlü anlarına kadar her aşamada, onların hayatlarını kolaylaştıracak, yanlarında olacak değerli projeler ürettiklerini söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü; “Bugüne kadar her zaman insanımızın yanında olmayı, onları olabildiğince yalnız bırakmamayı bir hizmet düsturu olarak benimsedik. Mutluluklarını ve acılarını paylaştık. İhtiyaç duyulan pek çok alanda varsa bir eksiklik onu tamamladık. Taziye araçlarımız da bunun en güzel örneklerinden biri oldu. Sadece otobüslerle değil taziye çadırlarımız, cenaze yıkama aracı hizmeti, çay ikramı, masa, sandalye hizmetlerimizle hemşehrilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz.”




Bu haber 707 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI