Bugun...


Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması yapıldı
Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilgehaneler'in düzenlediği Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda en yüksek dereceyi alan okurlara ödül verildi.

Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması yapıldı

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, kız ve erkek öğrencilerin birinci olmak için heyecan içinde yarıştıkları belirtildi.

Yarışmanın yarı final elemesinin Sultan Alaeddin Bilgehanesi'nde gerçekleştirildiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Karatay İlçe Müftülüğünden yetkin isimlerin jüriliğinde gerçekleşen finalde, Ali Ulvi Kurucu, Sultan Alaeddin, Sultan Fatih, Selahaddin Eyyubi ve Yavuz Sultan Selim bilgehaneleri takım ödülü aldı. Bireysel derecelerde Muhammet Seyit Yılmaz, Eymen Çakar, Hüseyin Samed Alkan, Ayşe Betül Çelik, Sıdıka Hüsna Ekiz ve Fatma Terlemez ise jüriden en yüksek puanları alarak bilgehanelerin 2021-2022 eğitim öğretim yılındaki en iyi okuyucuları oldu. Takımlarda dereceye giren Bilgehaneler, ödül kupalarını kaldırırken bireysel ödüllerde madalyanın yanı sıra birinciler bisiklet, ikinciler tablet, üçüncüler ise akıllı bileklik almaya hak kazandı."




Bu haber 1694 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI