Bugun...


Kuaförlere İŞKAR Gruptan Tam Destek
İşkar yönetim kurulu CEOSU Ferit İŞKAR Konya Berberler ve Kuaförler odasına Epilasyon cihazı hibe etti.

Kuaförlere İŞKAR Gruptan Tam Destek

Konya Berber ve Kuaförler Oda Başkanı Veli Baranok İŞKAR CEOSU Ferit İşkar’a  teşekkür ederek; “Mesleki Yeterlilik Belgesini üyelerimize vermek için Eğitim Salonumuzda kullanmak amaçlı teslim alıp sözleşmemizi yaptık. Her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Baranok; “İŞKAR yönetim kurulu CEOSU Ferit İşkar Konya Berberler ve kuaförler odasına epilasyon cihazı hediye ederek sürekli yanımızda olduğunu bir kez daha bize göstermiş oldu desteklerinden dolayı kendisine ve İŞKAR grubuna vermiş olduğu desteklerden dolayı kendisine ve İŞKAR grup yönetim kuruluna teşekkür ederim mesleki yeterlilik belgesini üyelerimize vermek için eğitim salonumuzda kullanmak amaçlı teslim alıp sözleşmemizi yaptık” dedi.

İŞKAR  Grup CEOSU Ferit İşkar  ise yaptığı konuşmada yerli üretim epilasyon cihazı yaple tamamladı: “Biz Konya’yı çok seviyoruz. Burada olmaktan mutluluk duyuyor ve Konya Esnaf odalarına Epilasyon cihazı kazandırmaktan mutluluk duyuyoruz. Odada sınavlar oluyor. Mesleki Yeterlik sınavları da oluyor ve burada meslek öğrenmek için gelen insanlar oluyor. Onlar bizim cihazlarımızda eğitim alsınlar ve  iyi cihazlarla işi öğrensin diye Odaya destek oluyoruz. Bizim cihazlarımız yerli üretim. Epilasyon cihazlarımızı Türk Mühendislerimiz  üretiyor. Şu anda Türkiye'nin en iyi cihazlarından bir tanesi Dünya standartlarında bir cihaz. Konya'ya mesleğe destek olmak Veli Başkanla beraber hareket etmek bizim için Onur gurur verici.”

Toplantıya katılan Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkan Muharrem Karabacak’da kısa bir konuşma yaparak, İŞKAR CEOSU Ferit İşkar’a Konya Berberler ve Kuaförler Odasına vermiş oldukları Epilasyon cihazını Odamızda kullanılmak üzere teşekkür etti. KONESOB Yönetim Kurulu üyesi Kadir Kağnıcıoğlu da toplantıda hazır bulundu.




Bu haber 1975 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI