Bugun...


Konyaspor'un yıldız için Serie A ekibi kesenin ağzını açtı
Spor Toto Süper Lig'de bu sezonun dikkat çeken orta saha oyuncularından biri olan Konyaspor'un yıldızı Amir Hadziahmetovic'e Serie A ekibi Udinese talip oldu. Yeşil-beyazlıların 7 milyon euroluk transfer teklifini kabul etmesi halinde kulüp tarihinin en yüksek bonservis gelirini elde edeceği belirtildi.

Konyaspor'un yıldız için Serie A ekibi kesenin ağzını açtı

Konyaspor'da bu sezon muhteşem bir performans sergileyen Amir Hadziahmetovic'e transfer teklifi geldi. Bosna Hersekli orta sahaya 7 milyon euroluk transfer teklifinde bulunan Serie A ekibi belli oldu.

Formayı bırakmadı, skora katkı yaptı

İlhan Palut'la birlikte bu sezon Süper Lig'e damga vuran Konyaspor'da kilit isimler arasında Amir Hadziahmetovic de yer aldı. 25 yaşındaki oyuncu toplamda 32 müsabakada forma şansı buldu. Tecrübeli oyuncu rakip fileleri 2 kez havalandırma başarısı gösterdi. Bosnalı orta saha takım arkadaşlarına 3 gol pası verdi.

Konyaspor'a 18 yaşında transfer olan ve Avrupa kulüplerinin dikkatini üzerine çeken Amir Hadziahmetovic'in yeşil-beyazlılar ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Tecrübeli orta sahanın güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.

Avrupa'yı peşine taktı

Konyaspor'da 6 yıldır forma giyen ve başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Amir Hadziahmetovic, Avrupa ekiplerini peşine taktı. Bosna Hersek Milli Takımı'nda da oynayan tecrübeli orta saha için Konyaspor'a resmi transfer teklifleri gelmeye başladı.

Anderlecht istemişti

Fanatik Gazetesi'nden Esat Soydabircan haberine göre; Konyaspor'la kontratını 2024'e kadar uzatan tecrübeli orta saha için Belçika ekibi Anderlecht ciddi bir ilgilde bulunmuştu.

Amir Hadziahmetovic için resmi transfer teklifinin Udinese'den geldiği belirtildi. Serie A ekibinin Bosna Hersekli orta saha için Konyaspor'a 7 milyon euroluk bir transfer teklifinde bulunduğu vurgulandı.

Galatasaray'ın da ilgilendiği iddia ediliyor

Konyaspor'da gösterdiği performansla beğeni kazanan 25 yaşındaki oyuncunun adı Galatasaray'la da anılmıştı. Sarı-kırmızılıların transfer listesinde olduğu ifade edilen Bosna Hersekli orta saha için yurt içinden herhangi bir transfer teklifi gelmediği ortaya çıktı.

Konyaspor'un Amir Hadziahmetovic'in durumuna ilişkin kararı yaz transfer döneminde vereceği belirtildi.

Bajic'i de transfer etmişlerdi

Öte yandan Amir Hadziahmetovic'i kadrosuna katmak için Konyaspor'a 7 milyon euroluk transfer teklifinde bulunan Udinese, yeşil-beyazlılardan daha önce Riad Bajic'i transfer etmişti. Konyaspor, Riad Bajic'in satışından 5 milyon euro kazanmıştı.




Bu haber 434 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI