Bugun...


Konyaspor'da Demirok, Diagne ve Zuta sürprizi
Süper Lig’in ikinci yarısına Antalya’da hazırlanacak olan Konyaspor, ilk antrenmanının ardından Lisans çıkartılmayan Uğur Demirok, Diagne’nin takımdan ayrılmasının ardından yeniden kadroya dahil edildi.

Konyaspor'da Demirok, Diagne ve Zuta sürprizi

Aynı şekilde kadroda olmasına karşın ismi bildirilmeyen bir başka oyuncu Zuta ise ikinci yarı kadrosunda kendisine yer buldu.

Süper Lig’in ikinci yarısına Antalya’da hazırlanacak olan Konyaspor, ilk antrenmanını dün gerçekleştirdi. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenman, yaklaşık 1.5 saat sürdü. Çalışmada ameliyat olan Ferhat Öztorun ve grip olan Skubic yer almazken, henüz kampa dahil olmayan Miya'nın bu gün Antalya’ya gelerek kampa katılacağı belirtildi.

Bu isimlerin yanı sıra kadroda olmasına karşın, lisans çıkartılmayan Uğur Demirok, Diagne’nin takımdan ayrılmasının ardından yeniden kadroya dahil edildi. Aynı şekilde kadroda olmasına karşın ismi bildirilmeyen bir başka oyuncu Zuta ise ikinci yarı kadrosunda kendisine yer buldu. Yeşil beyazlı ekip bu gün yapacağı çift idmanla hazırlıklarını sürdürecek.




Bu haber 1325 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI