Bugun...


Konya Bilim Merkezi sanal tur ile gezilebilecek
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ziyarete kapalı olan Konya Bilim Merkezi, sanal tur uygulaması ile keşfedilebiliyor.

Konya Bilim Merkezi sanal tur ile gezilebilecek

Konya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, uygulamanın, bilim meraklılarına Bilim Merkezi'ni sanal ortamda detaylı şekilde inceleme imkanı verdiği belirtildi.

Konya Bilim Merkezi'nin, Kovid-19 sürecinde evlerinde olan bilim meraklıları için "Evde Bilimle Kal" isimli bilimsel içerikler de hazırlayarak, Büyükşehir Belediyesinin YouTube kanalı üzerinden yayınladığı anımsatılan açıklamada, merkezin, sanal tur uygulaması ile vatandaşların erişimine açıldığı aktarıldı. Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Uygulama, ziyaretçilerin bilgisayarlarının fare ve klavyelerini kullanarak Bilim Merkezi'nin içindeymiş gibi detaylı şekilde incelemelerine olanak sağlıyor. Bilim Merkezi'ni sanal ortamda ziyaret edenler, Genel Alanlar, Bilimin Sultanları, Atık Kazanı, Vücudumuz, Dünyamız, Evrenimiz, Yeni Ufuklar, Temel Adımlar, Atölye ve Laboratuvarlar, Astrosanat Atölyesi, Bilim Çocuk Kütüphanesi, Konferans Salonları, Planetaryum, Bistlab'ın detaylarını inceleyebiliyor. Konya Bilim Merkezi'nin sanal tur uygulamasına www.kbm.org.tr adresinden ulaşılabiliyor."




Bu haber 1152 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI