Bugun...


Kartal’a durmak yok
Milli aradan sonra şampiyonluk kovalayan Beşiktaş’ı konuk edecek Konyaspor’da hazırlıklar sürdürüyor

Kartal’a durmak yok

Süper Lig temsilcimiz Konyaspor’da, Beşiktaş hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-beyazlılar önceki günü tek idmanla geçirdi. Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenmana milli takımlarda bulunan Ozan Can Oruç, Erdon Daci, Faruku Miya ve Levan Shengelia, takımdan ayrı çalışan Marko Jevtovic, Jens Jonsson ve Marin Anicic katılmazken, U15 Takımı’ndan kaleci Deniz Ertaş, U16 Takımı’ndan kaleci Mehmet Erdoğan ile U17 Takımı’ndan İzzet Karaboğa, A.Samet Kaya ve Şener Kaya çalışmada yer aldı.

Antrenmanın ilk bölümü salonda iki grup halinde CORE ısınma ve ağırlık çalışması olarak yapıldı. Saha çalışması çabukluk hareketleri ve 7’ye 4 ile başladı. Antrenman tempolu koşu ve çift kale maç ile sona erdi. Konyaspor dünü tek antrenmanla değerlendirirken, bugün de tek çalışma yapılacak. Yeşil-beyazlılar, milli maç arasını ise boş geçirmeyecek. Anadolu Kartalı, 16 Kasım Cumartesi günü (yarın) TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor ile hazırlık maçında karşılaşacak. Kayacık Tesisleri’nde oynanacak mücadele saat 15.00’te başlayacak. Karşılaşma Konyaspor’un sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

Ligde kötü bir dönem geçiren yeşil-beyazlılarda bu hazırlık maçında Aykut Kocaman’ın ligde çok şans veremediği futbolcuları sahaya sürmesi bekleniyor. Kocaman’ın, bazı genç isimleri son kez sahada görerek Beşiktaş maçı öncesi kadroda değişiklikler yapmayı planladığı öğrenildi. Konyaspor’da Adanaspor ile oynanacak hazırlık maçının ardından futbolculara iki gün izin verilmesi bekleniyor.




Bu haber 604 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI