Bugun...


Karaman Konyaspor’la anlaştı
Aykut Kocaman'la yollarını ayıran Konyaspor yeni teknik adamını buldu.

Karaman Konyaspor’la anlaştı

2019'un son günlerinde Trabzonspor'da görevine son verilen Ünal Karaman, Anadolu Kartalı'nın yeni teknik direktörü oldu. Resmi açıklamanın kısa bir süre içinde yapılması bekleniyor.

Arka arkaya alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Aykut Kocaman'la karşılıklı olarak anlaşarak yol ayrılığına giden Konyaspor, deneyimli çalıştırıcının yerine gelecek ismi buldu: Ünal Karaman.

Ankara'da görüşüldü

Son olarak Trabzonspor'da görev yapan ve Bordo-Mavili yönetimle anlaşmazlık yaşayarak görevine son verilen Ünal Karaman takımın başına getirildi.

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk'la Ankara'da bizzat görüşen tecrübeli çalıştırıcı Karaman, memleketinin takımı Konyaspor'un yeni teknik direktörü oldu.

Karaman’ın 3. dönemi

Futbol hayatına Konyaspor alt yapısında başlayan Ünal Karaman, 3. kez Konyaspor'un başına teknik direktör olarak geçecek.

2007/2008 sezonunda 21 maçta Konyaspor'un başında sahaya çıkan Ünal Karaman bu maçlarda 8 galibiyet, 13 yenilgi aldıktan sonra takımdan ayrılmıştı.

2008/2009 sezonun da Giray Bulak'ın takımı düşme hattına kadar geriletmesi sonrasında Konyaspor'un son 2 maçında takımın başında sahaya çıkan Karaman, 1 galibiyet, 1 mağlubiyetle Yeşil-Beyazlı ekibin küme düşmesine engel olamamıştı.

13 galibiyet aldı

Sonrasında sırasıyla Adana Demirspor, Şanlıurfaspor, Karabükspor ve Trabzonspor'u çalıştıran Ünal Karaman bu sezon Trabzonpor'da görev yaptığı dönemde lig, kupa ve Avrupa Ligi olmak üzere toplam 29 maça çıkıp 13 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 yenilgiyle görevine son verilmişti.




Bu haber 801 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI