Bugun...


Galatasaray'a Abdülkerim'den sonra bir Konyasporlu daha!
Sarı kırmızılı kulüp, Okan Buruk yönetiminde, Futbol Direktör Cenk Ergün ve Başkan Dursun Özbek ile beraber transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Galatasaray'a Abdülkerim'den sonra bir Konyasporlu daha!

Bu bağlamda Cimbom, ilk etapta Fenerbahçe'ye önemli bir transfer çalımı atmış ve Abdülkerim Bardakçı'yı transfer etmişti. Galatasaray'da Abdülkerim'in ardından, bir kez daha Konya seferi olacak ve bu kez gündem Amir Hadziahmetovic transferi olacak.

Orta sahaya en az iki kalibreli oyuncu almak için kolları sıvayan Galatasaray, Abdülkerim Bardakçı'dan sonra Konyaspor'un kapısını bir kez daha çalmaya hazırlanıyor.

Cenk Ergün bir yandan yurt dışında listeye aldıkları isimlerle ve kulüpleriyle temaslarını sürdürürken, Amir Hadziahmetovic Aslan'ın radarına girdi.

6 sezondur Konyaspor'da olan Boşnak oyuncunun yüksek potansiyeli, lige hâkim oluşu ve sağlam karakterinin ön plana çıkması sebebiyle sarı kırmızılılar Amir'i de renklerine katmak için harekete geçti.

Okan Buruk'un daha önceden de yakından takip ettiği oyuncu için olumlu rapor vermesi sonrası Dursun Özbek, yeşil beyazlıların başkanı Fatih Özgökçen ile bizzat bu hafta görüşmeyi planlıyor.




Bu haber 390 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI