Bugun...


Çin, Dünya'dan ne saklıyor? Herkesten gizlenen bölge heyecan yarattı
Çin’in Tibet bölgesindeki bir alanın Maps tarafından sansürlenmesi, heyecan yarattı. Reddit’te gündem olan konuyla ilgili yorum yapan kullanıcılar, Çin’in Dünya’dan ne sakladığını merak ettiklerini belirtti.

Çin, Dünya'dan ne saklıyor? Herkesten gizlenen bölge heyecan yarattı

Dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında yer alan Çin'in teknoloji alanındaki adımları, herkes tarafından merakla takip ediliyor. Ancak Çin'in bazı teknolojileri, gizli tuttuğu iddiası da sıklıkla dile getiriliyor.

GOOGLE'DE SANSÜRLENEN BÖLGE

Reddit kullanıcıları, Çin'in Tibet bölgesindeki bir alanın Google Maps tarafından sansürlenmesini gündeme taşıdı. Kısa süre içerisinde çok sayıda yorum alan konu, Reddit'te en fazla etkileşim alan başlıklardan biri oldu.

HATADAN KAYNAKLI MI?

Bazı sosyal medya kullanıcıları, 30.846054 ve 81.668028 koordinatlarında bulunan bölgenin bir Google hatasından kaynaklı olarak da saklı kalabileceğini ifade etti.

ÇİN, DÜNYA'DAN NE SAKLIYOR?

Reddit kullanıcıları, gizemli bölgede ne olduğunu merak ettiklerini ve Çin'in bu bölgede, Dünya'nın bilmesini istemediği bir şeyi saklıyor olabileceğini dile getirdi.Söz konusu bölge tam olarak Ngari eyaletinin güney doğusunda bulunan Muba bölgesine denk geliyor.




Bu haber 121 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI