Bugun...


Fenerbahçe'nin bombası ortaya çıktı!
Sarı-Lacivertliler, taraftarlarını ayağa kaldıracak golcü hamlesini yapmak için Premier Lig'de yaz transfer döneminin sona ermesini bekliyor... Yönetim 8 Ağustos'a kadar Chelsea'de kalması halinde ünlü yıldızı kiralamak için düğmeye basacak.

Fenerbahçe'nin bombası ortaya çıktı!

Sarı-Lacivertliler, Premier Lig'de transfer döneminin sona ermesinin ardından taraftarları ayağa kaldıracak forvet hamlesi için harekete geçecek.

YENİ SEZON PLANLARINDA YOK

Takvim'in ulaştığı bilgilere göre; Fenerbahçe'nin hedefindeki isim Michy Batshuayi... Chelsea'nin futbolcusu olan Belçikalı forvet, Lampard'ın yeni sezon planlarında yer almıyor.

Fenerbahçe'nin asıl bombası ortaya çıktı! Transfer tarihi de belli... Son dakika haberleri

HEMEN MASAYA OTURULACAK

Eğer Batshuayi, Premier Lig'de transfer döneminin bitiş tarihi olan 8 Ağustos'a kadar Chelsea'den ayrılmazsa Fenerbahçe harekete geçecek ve İngilizler'le masaya oturacak.

MALİ HAZIRLIKLARI TAMAM!

Sportif direktör Comolli, çok iyi ilişkileri olduğu Chelsea'ye kiralama teklifinde bulunacak. Yönetimin bu transferle ilgili tüm mali hazırlıkları yaptığı da gelen bilgiler arasında.

MOSES GİBİ BİTECEK!

Fenerbahçe aynı Moses transferinde olduğu gibi Comolli'nin ilişkilerini kullanıp Batshuayi'yi kadroya katmaya çalışacak.




Bu haber 780 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI