Bugun...


Bilim Eğitim Kurumları’ndan LGS’de Büyük Başarı

Bilim Eğitim Kurumları’ndan LGS’de Büyük Başarı

2022 LGS sonuçlarının açıklandığını hatırlatan Yılmaz‘’Sınava hazırlık sürecinde, öğrencilerimize, öğrencilerimizden desteğini esirgemeyen başta velilerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza minnettarız. Ayrıca, Bilim ailesi olarak 40. yılımızı doldurmanın haklı heyecanı ve gururu içindeyiz. Yıllardır olduğu gibi, Bilim’in ışığına güvenen öğrencilerimiz bu yıl da sınav sonuçları ile yüzümüzü güldürdü. Açıklanan 2022 LGS sonuçlarına göre; %1’lik dilimdeki 9, %2’lik dilimdeki 16, %3’lük dilimdeki 25, %5’lik dilimdeki 34 ve %10’luk dilimde yer alan 57 öğrencilerimizin yanı sıra sınavda başarı gösteren diğer tüm öğrencilerimizi tebrik eder lise hayatlarında da başarılarının devamını dileriz.’’ Dedi.

Tercih yapmanın önemine dikkat çeken Yılmaz ‘’Zorlu geçen bu hazırlık sürecinin ardından oldukça önemli bir tercih aşaması bizleri beklemektedir. Bu aşamada, tercihlerin mutlaka uzman bir rehber öğretmen eşliğinde, öğrencinin ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yapılması gerekmektedir. Bilim Eğitim Kurumları olarak bütün öğrencilere alanında uzman rehberlik servisimiz eşliğinde ücretsiz tercih danışmanlığı sağlamaktayız. Bu doğrultuda desteğe ihtiyacı olan bütün öğrenci ve velilerimizi kurumuza davet ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Vellilere de seslenen Yılmaz şunları söyledi; ‘’Değerli velilerimiz, unutmayalım ki; sınavlar, bizim en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın eğitim hayatlarında sadece birer aşamadır. Sınav sonuçları ne olursa olsun, çocuklarımızı her aşamada destekleyerek onlar için elimizden geleni yapmaya devam etmeliyiz. Bilim Eğitim Kurumları olarak 40 yıldır olduğu gibi eğitimin her alanında öğrenci ve velilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.’’




Bu haber 1956 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI