Bugun...


Başkan Meşe’den İlçeye MEVKA İş birliği ile dev Yatırım
Konya’nın Çeltik İlçesine yapılacak olan “Güneş Enerji Santrali (180 kW)” için MEVKA Genel Sekreteri İhsan Bostancı ile Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe tarafından iş birliği protokolü imzalandı.

Başkan Meşe’den  İlçeye MEVKA İş birliği ile dev Yatırım

Çeltik   Belediye Başkanı Ali Meşe  ve MEVKA  Genel Sekreteri İhsan Bostancı arasında imzalanan  iş birliği protokol Yenilenebilir enerji kaynakları ile Çeltik Belediyesinin hizmet kalitesinin artırılması için "GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ (180kW) " santrali kurulacak.

İmza protokolünden sonra konuşan Başkan Ali Meşe ,’’Proje ile İlçemizde kaynak verimliliğini geliştirilmesi için yenilikçi yöntemlerle mevcut kaynak kullanımında tasarrufun sağlanması ile yeni güç kaynaklarının üretiminin artırılması hedeflenmektedir. Proje ile 180 kW gücünde güneş enerji santrali kurularak Belediyenin enerji giderlerinin temiz enerji ile karşılanması amaçlanmaktadır. Yenilenebilir enerji kaynaklarıyla yıllık 324.000 kWh/yıl elektrik enerjisi üretimi sağlanması planlanmaktadır.

Projemize destek veren Genel Başkan Yardımcımız Leyla Şahin Usta, Miletvekilimiz Orhan Erdem, İl Başkanımız Hasan Angı,  Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim ALTAY ve  MEVKA Yönetimine ayrı ayrı teşekkür ederim.’’




Bu haber 7859 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI