Bugun...


Baranok’tan kışlık bakım uyarısı
Konya Tornacılar ve tamirciler Odası Başkanı Emin Baranok, kışa girmeden sürücülerin araçlarına bakım yapılması gerektiğini söyledi.

Baranok’tan kışlık bakım uyarısı

KONESOB Başkan vekili Emin Baranok bakımı yapılmayan araç, sürücüye normalden daha fazla masraf çıkardığını belirterek; “Bakımı yapılmayan araç, sürücüye normalden daha fazla masraf çıkarıyor. 200-300 liralık masraftan kaçarken 4-5 bin liralık masrafla karşılaşmamak için kışlık bakımları unutmayalım." ifadelerini kullandı.

Başkan Emin Baranok, yazılı açıklamasında, kışa girmeden araçların yağı, suyu, filtreleri, bujileri, fren tertibatları, silecekleri, hortumları, akü ve lastiklerinin kontrol edilmesi gerektiğini kaydetti.

Kışlık bakımı yapılmayan araçların performansının düştüğünü ve yakıt sarfiyatının arttığını vurgulayan Baranok, "Bakımı yapılmayan araç, sürücüye normalden daha fazla masraf çıkarıyor. masraftan kaçarken 4-5 bin liralık masrafla karşılaşmamak için kışlık bakımları unutmayalım" dedi.

Emin Baranok kışın kar ve buzun üstünde aracın ön düzen bakımının da büyük önem taşıdığını uzun yola gidecek sürücülerin özellikle zincirlerini de yanında bulundurmaları gerektiğini sözlerine ekledi.




Bu haber 1414 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI