Bugun...


Altınordu’nun kayıtları başlıyor
31 il ve 76 ilçede 122 okuluyla hizmet veren Altınordu Futbol Okulu, Konya merkez ve Selçukluda bulunan iki şubesiyle bu yaz için çalışmalarına start verdi. Bu yaz kayıtlarını kaçırmayın

Altınordu’nun kayıtları başlıyor

İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu sloganıyla Türk futbolunun madeni olarak bilinen Altınordu Futbol Okulları, Haziran’da çalışmalara başlayacak. Altınordu Futbol Okulu, Selçuklu’da Vadi Halı Sahası’nda ve merkezde ise Hamle Spor Tesisleri’nde hizmet verecek. 2005-2012 yaş aralığındaki futbola yetenekli çocuklara verilecek 3 aylık eğitimin ardından yeterli görülenler Altınordu Futbol Kulübü’nün pilot takımı olan Kasırgaspor’un resmi maçlarına çıkacak.

ALTINORDU’DAN PREMİER LİGE

31 il ve 76 ilçede 122 okuluyla hizmet veren Altınordu Futbol Okulu, Türk futboluna damga vuran isimleri yetiştirmiştir.  Serie A ekiplerinden Roma'da kanat mevkiinde forma giyen Cengiz Ünder,  Premier League ekiplerinden Leicester City'de stoper pozisyonunda görev yapan Çağlar Söyüncü , Malatyaspor’da forma giyen Barış Alıcı ve Fenerbahçe’de forma giyen gelecek vaat eden Berke Özer, Altınordu Futbol Kulübü’nden yetişmiştir.

KAYITLARI KAÇIRMAYIN

Selçuklu Vadi Halı Sahası’na kayıt yaptırmak isteyenler 18-19 Mayıs tarihlerinde saat 09.00- 19.00 arasında kayıt yaptırabilecekler. Selçuklu Vadi Halı Sahası’nın çalışmaları ise Salı ve Cuma günleri yapılacak. Merkezde bulunan Hamle Spor Tesisleri’ne kayıt yaptırmak isteyenler ise 25-26 Mayıs tarihlerinde saat 21.30-23.30 arasında kayıt yaptırabilecekler.3 aylık futbol eğitiminin sağlanacağı servis ve formanın da dahil olduğu paket ise 350 lira. Daha detaylı iletişim için 05308404000 ve 05053085984’ü arayabilirsiniz.

Altınordu Futbol Okulu İç Anadolu Bölge Koordinatörü Emre Demirölmez, “Konya’da çok yetenekli çocuklar var. Biz bu çocuklarımızın kaybolmasını istemiyoruz. Bu çocuklarımız daha üst liglerde forma giyebilsin diye kendimizi bu işe adadık.” dedi. Demirölmez, kayıtların kaçırılmaması için ailelere uyarıda bulundu.

Görüntünün olası içeriği: Emre Demirölmez, açık hava




Bu haber 1026 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI