Bugun...


Ak Gençlikten MİSMAR’a teşekkür
AK Gençlik ve spor Kulübü yönetimi, kulübe destek olan sponsor firmalara plaket takdim ederek teşekkür etti.

Ak Gençlikten MİSMAR’a teşekkür

AK gençlik ve Spor kulübü yönetimi son olarak kulübe sponsor olan Bozkırlılar MİSMAR AVM yönetim kurulu başkanı ve sahibi Bayram  Altuner beye Plaket takdim etti. Altuner ’e plaket teslim töreninde Ak gençlik ve spor başkanı Ziya Ak,  AK gençlik ve spor Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Küçük ile Kulüp Sporcuları hazır bulundu.

 

Altuner’in kendisine üzerinde isminin ve şirketine hitaben Türk sporuna ve sporcularına vermiş olduğunuz destek ve katkılarınızdan dolayı teşekkür eder saygılarımızı sunarız.  Yazılı olduğu teşekkür plaketi takdim edildi.

Bayram  Altuner; “Plaket takdim edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Altuner, Ak gençlik ve Spor kulübüne 2018 yılı Türkiye Şampiyonasında katkı sağlayarak sponsor olmuştuk. AK gençlik ve spor’ un başarısı için bundan sonraki süreçte de desteklerimizi sürdüreceğiz" dedi.

Katkılarından dolayı Altuner ’e teşekkür eden Ak gençlik spor Yönetim Kurulu Başkanı Ziya AK, "Konya’da  ağırlıklı olarak yaşayan ailelerin birçoğu yoğun bir şekilde  çalışıyor. Bu nedenle aileler gençlerimize yeterince zaman ayıramıyorlar. Bizler de kulüp olarak bu boşlukta kalmış gençlerimizi kötü alışkanlıklardan, madde bağımlılığından uzak tutmak için ve Konya’da sporun sevdirilmesi için elimizden geldiğince çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kulübümüze katkılarından dolayı Ak gençlik ve Spor kulübü yönetim kurulu ve sporcularımız adına Bozkırlılar MİSMAR AVM yönetim kurulu başkanı Sayın Bayram Altuner ’ beye teşekkür ediyor, diğer esnaflarımızı da spora destek olmaya davet ediyoruz çocuklara Destek, Geleceğimize Destektir ' ifadelerini kullandı.




Bu haber 1047 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI